Skip to content

Kapsalon Arnhem

Kapsalon Angels Beautysalon in Arnhem

Angels Beautysalon is dé kapsalon in Arnhem voor heren, dames en kinderen. Jouw haar is bij onze ervaren kappers in goede handen. We weten als geen ander hoe belangrijk een goed kapsel is. Daarom maken we in onze kapsalon in Arnhem alleen gebruik van de beste verzorgingsproducten en beschikken we over veel ervaring in het vak. Of je nu graag een trendy coupe wilt laten knippen, of op zoek bent naar een gave haarkleur voor het seizoen.

In onze kapsalon in Arnhem zijn we breed gespecialiseerd en is iedereen van harte welkom. Als kinderkapper beschikken we over veel geduld en weten we precies hoe wel kinderen op hun gemak moeten stellen. Een eerste knipbeurt kan namelijk best een beetje spannend zijn. Daarom nemen we in onze kapsalon in Arnhem ruim de tijd. We leggen precies uit wat we doen en geven kinderen daarmee een prettige ervaring.

Onze ervaren kappers zorgen altijd voor een stoer en hip eindresultaat als het gaat om het knippen van kinderen. Maar, ook als je op zoek bent naar een kapsalon voor heren ben je bij Angels Beautysalon in Arnhem aan het juiste adres. Onze ervaren kappers beschikken over de nieuwste kniptechnieken voor een perfect gemodelleerd kapsel. Ook voor het knippen of trimmen van je baard ben je in onze kapsalon in Arnhem van harte welkom.

Kapsalon Angels Beautysalon in Arnhem

Natuurlijk ben je in onze kapsalon in Arnhem ook van harte welkom voor een prachtig dameskapsel. Of je nu lang of kort haar hebt, we geven je altijd de uitstraling die je wenst. Of dat nu om het knippen van de punten gaat, of een compleet nieuwe look. Uiteraard maken we in onze kapsalon in Arnhem gebruik van de beste haarverf en verzorgingsproducten.

Dat garandeert een perfect eindresultaat en een kapsel dat bij je past. Natuurlijk zijn we niet alleen gespecialiseerd in het knippen en verven van haar. Ook als je jouw haar graag wilt laten opsteken ben je in onze kapsalon in Arnhem van harte welkom. Natuurlijk mag je ook op onze ruime ervaring rekenen als je jouw haar graag wilt krullen, of wilt laten voorzien van een permanent.

 

Jouw haar is bij ons in goede handen. Uiteraard hanteren we in onze kapsalon in Arnhem een prima prijs-kwaliteitverhouding en kun je altijd rekenen op een perfecte service. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak in de kapsalon van Angels Beautysalon in Arnhem.

Kapsalon Arnhem